lundi 15 décembre 2008

Bonas Hèstas: eth caviar deths Pirenèus arriba!

Existava jà eth caviar gascon d'Aquitania ath arràs deth Ocean.
Adara qu'avèm eth caviar deths Pirenèus, e, mei particularament, eth caviar de Lès en era Vath/Val d'Aran quina hèsta .
En era Vath d'Aran, a Lès, eth grop NeòElectra que vièn d'instalar un centre de piscicultura a on serà produsit eth "Caviar Nascarii®" dab un contract de distribucion qu'iniciarà's a Tolosa e de Tolosa dinc a França sancèra e , a condar de 2009 ar'internacionau.

Adara qu'avèm d'esturions e de caviar d'un cap ar'aute deth arriu Garona deths Pirenèus dinc ar estuari de Gironda

http://www.caviar-gourmet.com/

Nat tà totas borsas que'm pensi :-( malastrugament d'Òc més nat balhat).

Bonas Hèstas, un Bon Nadau e un Bon cap d'an.

Era Gasconha, quin luxe, era Gasconha eth pais de Cocanha!

4 commentaires:

Florent a dit…

Mmmh...
Qu'aimi mes eth hidge gras!!!

Undrindetot a dit…

Que'm pensi qu'as un drin arrason, eth hidge gràs dab arrasadas d'ua bona botelha de Juranson( o d'un aute brave vin de Gasconha) non i a nat mièlher.
S'atètz ideas entà hestejar dab bon minjar e bon béver que podètz hicar eras vostas suggestions.
E portatz-ve plan!

Josep a dit…

A Barcelona es pot aconseguir?

Undrindetot a dit…

Que òc! (Sí!)